Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nieuwe zomershow ‘It’s My Life’ met denderend succes in première in Het Witte Paard

Witte Paard

De nieuwe zomershow ‘It’s My Life’ ging met denderend succes in première in Het Witte Paard. De show is een opwindend spektakel dat het publiek betovert met een mix van prachtige choreografie, zang, adembenemende acts en een ongeëvenaarde ambiance.

Gastheer Maarten Cox zingt - samen met vaste waarde Sandrine en nieuwkomers Ianthe Tavernier en Ruben Tarmidi - de pannen van het dak in ‘It’s My Life’.
De bezoekers werden getrakteerd op een breed scala van genres, met muziek van Grace Jones over Billy Ocean tot Zwaartekracht van Emma Heesters.

Speciale aandacht werd dit jaar geschonken aan de kostuums, die er één voor één prachtig uitzien en die de Vegas Showdancers nog meer doen schitteren op het podium.

Vul dit aan met 5 (inter-)nationale magische, acrobatische en humoristische acts, en je krijgt de ideale formule voor een zorgeloos avondje topplezier met familie en vrienden.

De avond wordt afgesloten met DJ Anke (Anke Goergen) die nog een heuse after party organiseert in discotheek ’t Colisée, dat speciaal voor deze gelegenheid werd geopend.

Geert Hoste: Wat is de avondshow een bruisend en pompend vat vol sfeer. Prachtig programma, sterke acts en danseressen, goede muziekkeuzes, om maar te zwijgen van de decorbeelden. Ongelofelijk hoe de show op een paar jaar geëvolueerd is”.

Ben Van den Keybus: Ik ben bijzonder trots op deze show. De combinatie van de zang, onze showdancers, ons decor en de kostuums, samen met de internationale acts geeft een super resultaat. Dit is internationaal niveau dat in België nergens te zien is. Dit jaar hebben we echt alle registers opengetrokken. ”

Willy Ysewijn, NNieuws Bron Het Witte Paard.

Witte Paard

Witte Paard

Witte Paard

Deel dit artikel